Kahve falında ağaç taşımak

Kahve falında ağaç taşımak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, sorunların sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler son dakika değişiklikleri ile planlarınıza zarar verebilir.

Kahve falında ağaç taşımak çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bebeğini taşımak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına işaret eder.

Kahve falında kitap taşımak maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında moloz taşımak herkesin şaşırtılacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeği kucakta taşımak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtında annesini taşımak sevdiği kişiden de ayrılacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında tabutu taşımak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top