AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap taşımak

Kahve falında kitap taşımak

Kahve falında kitap taşımak atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, hedeflerini tutturamayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kitap taşımak gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor bir durumu geride bıraktığınızı düşünürken tekrar ortaya çıkabilir.

Kahve falında kitap taşımak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dini kitap taşımak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kitaplık taşımak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında kitap kütüphane görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kitap görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dua kitabı satın almak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının elinde kitap görmek kişinin esenlik bulacağına, âlim kimselerden feyz alacağına işaret eder.

Kahve falında birinden dua kitabı almak huzurunu yerine getireceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir