AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılana sarılmak

Kahve falında yılana sarılmak

Kahve falında yılana sarılmak elinin de bollaşacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında yılana sarılmak gördüyseniz:

  • Her olumsuzluk bir pozitivitenin doğuşunu da sağlar.

Kahve falında sarı ince yılan görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Kahve falında sarı yılan öldürmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı piton yılan görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına rivayet eder.

Kahve falında iri sarı yılan görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı küçük yılan görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birbirine sarılmış yılan görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil sarı yılan görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, aldığı borçların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli sarı yılan görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir