AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın vücuduna sarıldığını görmek

Kahve falında yılanın vücuduna sarıldığını görmek

Kahve falında yılanın vücuduna sarıldığını görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işarettir.

Kahve falında yılanın vücuduna sarıldığını gördüyseniz:

  • Kendinizden yaşça daha büyük insanlarla ilişkilerinize erinizden beklediğiniz sonuçları da alamazsınız.

Kahve falında yılanın vücuduna sarıldığını görmek beddua ve ah alacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücuttan yılan çıktığını görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta yılan görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücuduna yılan girdiğini görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücuttan yılan çıkmak kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, başarılarının sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın vücuduna girdiğini görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafası insan vücudu yılan görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine inanılır.

Kahve falında vücudundan yılan çıkarmak ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir