AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının memesinden süt geldiğini görmek

Kahve falında başkasının memesinden süt geldiğini görmek

Kahve falında başkasının memesinden süt geldiğini görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının memesinden süt geldiğini gördüyseniz:

  • Pek çok tanıdığınıza danışmanlık veya bakıcılık yapmanız gerekebilir.

Kahve falında memeden süt geldiğini görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memeden süt gelmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında memesinden süt gelmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının memesinden süt geldiğini görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt geldiğini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memeden su geldiğini görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında memesinden kan geldiğini görmek başarıya giden yolların açılacağına, maddi yükünün artacağına tabir olunur.

Kahve falında memeden kan gelmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir