AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kurbağa görmek

Kahve falında ölü kurbağa görmek

Kahve falında ölü kurbağa görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kurbağa gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zaman da çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölü kurbağalar görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kurbağa görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kurbağa görmek çok zor bir duruma düşeceğine, rakiplerini yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında sıçrayan kurbağa görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane kurbağa görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde kurbağa görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulur.

Kahve falında kurbağa öldürmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil kurbağa yakalamak ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir