AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurbağa öldürmek

Kahve falında kurbağa öldürmek

Kahve falında kurbağa öldürmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kurbağa öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa yavaş yavaş rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında kurbağa öldürmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, önemli kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü kurbağa görmek kırgınlıklar yaşanacağına, eline büyük paralar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil büyük kurbağa görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebinde kurbağa görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, çocuklarının fazla olacağına rivayet eder.

Kahve falında zehirli kurbağa görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında çekirge ve kurbağa görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, işlerini toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kurbağanın kovaladığını görmek rızkının da çoğalacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında evde yeşil kurbağa görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir