AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz atın peşinden koşmak

Kahve falında beyaz atın peşinden koşmak

Kahve falında beyaz atın peşinden koşmak aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz atın peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumları doğru yönetmelisiniz.

Kahve falında beyaz atın peşinden koşmak geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at peşinde koşmak özgüveninin artacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında atın peşinden koşmak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs peşinden koşmak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına inanılır.

Kahve falında topun peşinden koşmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölünün peşinden koşmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin peşinde koşmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında insanın peşinden koşmak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir