AnaSayfa / Genel / Kahve falında at üzerinde koşmak

Kahve falında at üzerinde koşmak

Kahve falında at üzerinde koşmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında at üzerinde koşmak gördüyseniz:

  • Güçlü insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Kahve falında at peşinde koşmak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında atın peşinden koşmak zorluklarını aşacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna delalet eder.

Kahve falında atla koşmak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atla dörtnala koşmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz atın peşinden koşmak yüzünün hep güleceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında atın üstünde koşmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında atla beraber koşmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işarettir.

Kahve falında at üzerinde koşmak harcama gücünün artacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir