AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kişinin dişini görmek

Kahve falında ölü kişinin dişini görmek

Kahve falında ölü kişinin dişini görmek onların güvenini sarsacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kişinin dişini gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınıza göre yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemelerin veya yer değişikliğinin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında ölü kişinin dişini görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kişinin kendi dişini cekmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş kişinin dişini görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin dişini görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü dişi yıkamak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün dişini görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin dişini görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, kötü işlere girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölü dişi görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir