AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü dişi görmek

Kahve falında ölü dişi görmek

Kahve falında ölü dişi görmek kötü noktalara geleceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü dişi gördüyseniz:

  • Yenilenmek size iyi gelecek.

Kahve falında ölünün dişini sökmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü dişi görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün dişini almak hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, güven kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün dişini görmek fesat kimselerin çıkacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü dişi yıkamak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin dişini görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kişinin dişini görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün takma dişini görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir