AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin dişini görmek

Kahve falında ölen kişinin dişini görmek

Kahve falında ölen kişinin dişini görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, ailesini kaybedeceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, onlara sanat öğreteceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, olumsuz haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin dişini gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli ya da yaşça büyük kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında ölmüş kişinin dişini görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında kişinin kendi dişini cekmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin dişini görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ölü kişinin dişini görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının takma dişini takmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet eder.

Kahve falında azı dişi düşmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi ve erkek kedi görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi kendin çıkarmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir