AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün dişini görmek

Kahve falında ölünün dişini görmek

Kahve falında ölünün dişini görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, zorlukların giderileceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, günü birlik tatillere çıkacağına delalettir.

Kahve falında ölünün dişini gördüyseniz:

  • Ard arda birkaç yerden para alabilirsiniz.

Kahve falında ölünün dişini almak parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, zaferler kazanacağına inanılır.

Kahve falında ölünün dişini sökmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kişinin dişini görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulur.

Kahve falında ölünün dişini görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin dişini görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında ölü dişi yıkamak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü dişi görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında ölünün takma dişini görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir