AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişinin kendi dişini cekmek

Kahve falında kişinin kendi dişini cekmek

Kahve falında kişinin kendi dişini cekmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına tabir olunur.

Kahve falında kişinin kendi dişini cekmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten, çok beğendiğinizi birisinin ilgisi çekmeniz olasıdır.

Kahve falında ölü kişinin dişini görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin dişini görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin dişini görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kişinin kendi dişini cekmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi sarı görmek gülen yüzünün de solacağına, işleri yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin dişinin çekildiğini görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının dişini çektirdiğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişini kaybettiğini görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir