AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kişinin ağladığını görmek

Kahve falında ölü kişinin ağladığını görmek

Kahve falında ölü kişinin ağladığını görmek zor günlerden geçeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, yepyeni biri haline geleceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, hayatın pahalılaşmasına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kişinin ağladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında ölü bir kişinin ağladığını görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kişinin ağladığını görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişi için ağlamak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişi için ağlamak işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişi için ağlamak borçlarının kendisini çok aşacağına, çok dikkat çekeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanında ağlamak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen bir kişi için ağlamak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir