AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişi için ağlamak

Kahve falında ölmüş kişi için ağlamak

Kahve falında ölmüş kişi için ağlamak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, ailenin büyüyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişi için ağlamak gördüyseniz:

  • Gelecekte benzer olaylar yaşamamak için tecrübelerinizden ders çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında ölen kişiye sarılıp ağlamak konuşmaz olacağına, saygınlığını yitireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş kişinin ağladığını görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişi için ağlamak sözlerinden çıkmayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin ardından ağlamak yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin ağladığını görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına yorulur.

Kahve falında ölen kişi için ağlamak yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine yorulur.

Kahve falında bir kişi için ağlamak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiyi görüp ağlamak fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir