AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir kişi için ağlamak

Kahve falında ölen bir kişi için ağlamak

Kahve falında ölen bir kişi için ağlamak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen bir kişi için ağlamak gördüyseniz:

  • Aslında istememenize rağmen katlanmanız gereken durumlar, kişiler, iş birlikleri veya konular söz konusu olabilir.

Kahve falında ölen bir kişiye sarılıp ağlamak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, karşılıksız bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanında ağlamak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, anne babanın üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen bir kişinin ağladığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kişiyi görüp ağlamak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, kendisine olan güveninin artacağına yorulur.

Kahve falında ölen bir kişi için ağlamak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kişinin ağladığını görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi için ağlamak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle ağlamak dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir