AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişi için ağlamak

Kahve falında bir kişi için ağlamak

Kahve falında bir kişi için ağlamak mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kendisi ile gururlanacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişi için ağlamak gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanında ağlamak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kişinin ağladığını görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin ağladığını görmek büyük başarıla kazanacağına, eşe dosta yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişi için ağlamak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında iki kişinin ağladığını görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulur.

Kahve falında ölen bir kişiye sarılıp ağlamak bol kazançlı günlere kavuşacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü bir kişinin ağladığını görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin ağladığını görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir