AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişi için ağlamak

Kahve falında ölen kişi için ağlamak

Kahve falında ölen kişi için ağlamak çok büyük kazanç sağlanacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişi için ağlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi vermeniz durumunda belli başlı bir hedefinizde yol alabileceksiniz.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin ağladığını görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanında ağlamak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiye sarılıp ağlamak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalettir.

Kahve falında ölü kişinin ağladığını görmek dertlerin ortadan kalkacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişi için ağlamak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen bir kişinin ağladığını görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, bekarlar için evlenmeye delalettir.

Kahve falında ölen kişiyi görüp ağlamak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişi için ağlamak niyetlendiği işlere gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir