AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek sürüsü görmek

Kahve falında kelebek sürüsü görmek

Kahve falında kelebek sürüsü görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, aradığı aşkı bulacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelebek sürüsü gördüyseniz:

  • Sağlığınız ya da maddi durumunuzla ilgili konularda gergin konuşmalara açıksınız.

Kahve falında kelebek sürüsü görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kelebek sürüsü görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü kelebek görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına yorulur.

Kahve falında kozadan kelebek çıktığını görmek hayırlı haberler alacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebekli toka görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelebek çizmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına inanılır.

Kahve falında çok büyük kelebek görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kelebekli kolye görmek mutluluğa ve neşeye, geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir