AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kara yılan görmek

Kahve falında ölü kara yılan görmek

Kahve falında ölü kara yılan görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, elindekini de bitireceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, dertlerin artacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, şöhretli biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kara yılan gördüyseniz:

  • Size pahalıya patlayacak sözler vermemenizde fayda var.

Kahve falında ölü kara yılan görmek kötü halin son bulacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında suda kara yılan görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük kara yılan görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara yılan tutmak mali olarak sıkıntıya düşeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kara yılan görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde kara yılan görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara yılan sevmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kendisi için mal mülk alacağına alamet eder.

Kahve falında kara yılan öldürmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, doyasıya hasret gidereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir