AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kadını canlı görmek

Kahve falında ölmüş bir kadını canlı görmek

Kahve falında ölmüş bir kadını canlı görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kadını canlı gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da talepleri sürekli çoğalan kişiler olabilir.

Kahve falında ölmüş bir kadını canlı görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş kadını canlı görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kadını canlı görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölen kocasını canlı görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş amcasını canlı görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, kötü gününden de geri duracağına delalettir.

Kahve falında canlı iskelet görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçında canlı bit görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş canlı görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir