AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü canlı görmek

Kahve falında ölüyü canlı görmek

Kahve falında ölüyü canlı görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, köşeye sıkıştıracağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü canlı gördüyseniz:

  • Bazı durumların her iki tarafını da görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında ölünün canlı olduğunu görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölüleri canlı görmek strese gireceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulur.

Kahve falında ölü ve canlı balık görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölü bebeği canlı görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kadını canlı görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü mezarda canlı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında ölü adamı canlı görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyi canlı görmek bedeninin şifa bulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir