AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin canlı olduğunu görmek

Kahve falında ölü birinin canlı olduğunu görmek

Kahve falında ölü birinin canlı olduğunu görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, borçların sonlandırılacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, böylece yüzünün güleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin canlı olduğunu gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Kahve falında ölünün canlı olduğunu görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü mezarda canlı görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölü yakınını canlı görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak içinin rahatlayacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü insanı canlı görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü adamı canlı görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bebeği canlı görmek işyerini kapatacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bir akrabayı canlı görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir