AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insana yemek vermek

Kahve falında ölü insana yemek vermek

Kahve falında ölü insana yemek vermek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, ailesinin de büyük olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölü insana yemek vermek gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinde veya kaplumbağa hızıyla ilerleyen işlerde daralmaya gidilmesi gerekiyor.

Kahve falında ölü insanla yemek yemek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan ölüsü yemek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insandan tokat yemek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına yorulur.

Kahve falında ölü insana yemek vermek karanlık zamanların aydınlanacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ölü insanın etini yemek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü insan eti yemek çok büyük kazançlar sağlayacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında ölü insanla kucaklaşmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bir insanı gülerken görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir