AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insandan tokat yemek

Kahve falında ölü insandan tokat yemek

Kahve falında ölü insandan tokat yemek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü insandan tokat yemek gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler birlikte yaşadığınız kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir.

Kahve falında ölü insandan tokat yemek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden tokat yemek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinden tokat yemek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insan eti yemek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, en küçük sorunda parlayacağına delalettir.

Kahve falında ölü insanla yemek yemek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insanın etini yemek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insana yemek vermek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında insan ölüsü yemek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir