AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü helvası görmek

Kahve falında ölü helvası görmek

Kahve falında ölü helvası görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü helvası gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da eğitiminizi ilgilendiren konularda bir atılımda bulunmadan önce, sizi nelerin tetiklediği üzerinde düşünmelisiniz.

Kahve falında ölü helvası görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden helva almak birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ölüye helva yedirmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü helvası yemek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, endişelerini silip atacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye helva vermek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ölüye helva yapmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ölü helvası yapmak kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün arkasından helva yapmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir