AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye helva vermek

Kahve falında ölüye helva vermek

Kahve falında ölüye helva vermek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, güzelleşeceğine, zamanının boşa gideceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye helva vermek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek ya da fırsatları değerlendirmek istiyorsanız harekete geçmeli ya da katılımcı olmalısınız.

Kahve falında ölü helvası görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye helva vermek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına alamet eder.

Kahve falında ölüden helva almak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ölüye helva yapmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine işarettir.

Kahve falında ölüye helva yedirmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü helvası yapmak önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, parasal krizler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölünün helvasını yemek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölü helvası yemek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir