AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye helva yedirmek

Kahve falında ölüye helva yedirmek

Kahve falında ölüye helva yedirmek kazanç ve kar getireceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, elindekileri de yitireceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye helva yedirmek gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle lişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında ölüye helva yedirmek maddi yükümlülüklerin artacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına inanılır.

Kahve falında un helvası yediğini görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt helva yediğini görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine helva yedirmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, dünya malı edineceğine işarettir.

Kahve falında helva yedirmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında helva yediğini görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında birinin helva yediğini görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında tahin helvası yediğini görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir