AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye helva yapmak

Kahve falında ölüye helva yapmak

Kahve falında ölüye helva yapmak isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye helva yapmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişikliklere daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında ölü helvası yapmak mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, günahtan temizlenmeye rivayet eder.

Kahve falında ölüye helva yapmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün arkasından helva yapmak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında un helvası yapmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında un helva yapmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, kötü duygularını yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında peynirli helva yapmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında helva yapmak çözüm bulmak için fikir danışacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında irmik helvası yapmak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir