AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü evinde yemek yemek

Kahve falında ölü evinde yemek yemek

Kahve falında ölü evinde yemek yemek evlatlarından memnun olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, hak ve din yolunu bırakacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, önemli bir makama terfi alacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında ölü evinde yemek yemek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında ölü evinde yemek yemek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün evinde yemek yemek maddi olanakların artacağına, ona göre davranacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün evini temizlemek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün evini süpürmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölü birini evinde görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ölü evinde bulunmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin evinde olmak sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü evini görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir