AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün evini temizlemek

Kahve falında ölünün evini temizlemek

Kahve falında ölünün evini temizlemek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, işlerinde bereket olacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün evini temizlemek gördüyseniz:

  • Yine aynı Astrolojik etkiler nedeniyle üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle, iyi anlaşıp, onlardan istediğinizi alabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinin evini temizlemek anne baba ile ters düşüleceğine, dertlerine derman bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün evini temizlemek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evin duvarlarını temizlemek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin evini temizlemek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin evini temizlediğini görmek iç sıkıntısına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında annenin evini temizlemek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birinin evini temizlemek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin bahçesini temizlemek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir