AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü evini görmek

Kahve falında ölü evini görmek

Kahve falında ölü evini görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü evini gördüyseniz:

  • Erafınızdaki ilgisiz veya her şeye mazaret arayan kişiler sorun yaratabilir veya sürekli savunma pozisyonunda olmaları sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında ölü birinin evine taşınmak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini evinde görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birinin evinde olmak yatırımlarının kar getireceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin evine gitmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü insanı evinde görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü evinde olmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün evini görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, çekilen hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kişinin evini görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir