AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü dikmek

Kahve falında ölü dikmek

Kahve falında ölü dikmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü dikmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmek için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında ölünün elbisesini dikmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü dikmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında ölüye elbise dikmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elde dikiş dikmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında palto dikmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçek soğanı dikmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kuru ağaç dikmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir