AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüklü beyaz at görmek

Kahve falında yüklü beyaz at görmek

Kahve falında yüklü beyaz at görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında yüklü beyaz at gördüyseniz:

  • Bir an da çok fazla şeyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yüklü beyaz at görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında atla yük taşımak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüklü at görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında atın üstünde yük görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüklü at arabası görmek kazancının çok daha fazla olacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza rivayet eder.

Kahve falında kanatlı beyaz at görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru beyaz at görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir