AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüklü at görmek

Kahve falında yüklü at görmek

Kahve falında yüklü at görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, istediği projeleri yapamayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işaret eder.

Kahve falında yüklü at gördüyseniz:

  • Toplum içinde yıkıp, devireceğiniz şeylerle başkalarına da zarar verebilirsiniz.

Kahve falında yüklü at görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde yük görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında yüklü at arabası görmek sağlık sorunun kalmayacağına, makamının sarsılmayacağına delalettir.

Kahve falında yüklü beyaz at görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında atla yük taşımak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kamyonlar yük taşımak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında yükselip alçalmak bir sebeple çok zorlanacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine delalettir.

Kahve falında yüklü miktarda para kazanmak çok büyük başarılar kazanılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir