Kahve falında ölü biriyle oynamak

Kahve falında ölü biriyle oynamak anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, yeni işler yapılacağına, huzurlu, mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü biriyle oynamak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir, aşırı harcamalar, ortak kaynaklar veya ödemeler gerilime neden olabilir.

Kahve falında ölüyle oyun oynamak sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, fırsatların heba edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü biriyle oynamak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle kumar oynamak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyle tavla oynamak birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle oynamak hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında ölü yılanla oynamak kızgınlıkların geçeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından oynamak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında futbol oynamak gol atmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir