AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle kumar oynamak

Kahve falında ölüyle kumar oynamak

Kahve falında ölüyle kumar oynamak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle kumar oynamak gördüyseniz:

  • Yeni ilişki arayıları söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüyle kumar oynamak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, özel hayatının renkleneceğine rivayet eder.

Kahve falında camide kumar oynamak her şeyin yenileceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumar oynamak eğlenceli mekânlara gideceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının kumar oynadığını görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kumar görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, lüks içinde olacağına delalettir.

Kahve falında kumarda para kaybetmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kumar oynayan görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumarda kaybettiğini görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, hararetli olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir