AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü yılanla oynamak

Kahve falında ölü yılanla oynamak

Kahve falında ölü yılanla oynamak yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, kişinin iyi hale geleceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kolay yollardan kazanacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ölü yılanla oynamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin.

Kahve falında ölü yılanla oynamak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yılanla oynamak üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanla oynamak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine delalettir.

Kahve falında küçük yılanla oynamak manevi olarak da yıpranacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanlarla oynamak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle kumar oynamak insanlarla uyumunun artacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle tavla oynamak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, dostlarını da iyi seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından oynamak ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir