AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin oynadığını görmek

Kahve falında bir kişinin oynadığını görmek

Kahve falında bir kişinin oynadığını görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin oynadığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarını aramak yerine ilerlemek için gayret gösterirseniz faydalı sonuçlar alabilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin oynadığını görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına inanılır.

Kahve falında iki kişinin oynadığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin oynadığını görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin oynadığını görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşın oynadığını görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçla oynadığını görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iskambil oynadığını görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kumar oynadığını görmek işlerine dört elle sarılacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir