AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin fotoğrafını görmek

Kahve falında ölü birinin fotoğrafını görmek

Kahve falında ölü birinin fotoğrafını görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, elinin döneceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek isterken kendi sağlığınıza zarar vermemelisiniz.

Kahve falında ölünün fotoğrafını çekmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölünün fotoğrafına bakmak çok hayırlı insan olunacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ölüyle fotoğraf çekilmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle fotoğraf çektirmek malların çoğalacağına, şansın ve kısmetin açılacağına yorulur.

Kahve falında ölü biriyle fotoğraf çektirmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin fotoğrafını çekmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, isteklerin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birinin fotoğrafını görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün fotoğrafını görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir