AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir şekeri yemek

Kahve falında misafir şekeri yemek

Kahve falında misafir şekeri yemek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafir şekeri yemek gördüyseniz:

  • Direksiyona hakim olmakta fayda var.

Kahve falında misafir şekeri yemek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, işlerin günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında misafire şeker vermek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına alamet eder.

Kahve falında misafir şekeri dağıtmak sıkıntılardan kurtulmaya, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında misafir şekeri görmek sorunların çözüleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işarettir.

Kahve falında misafir şekeri almak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında misafir şeker görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına inanılır.

Kahve falında misafire şeker ikram etmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yemekli misafir görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir