AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini görüp ona sarılmak

Kahve falında ölmüş birini görüp ona sarılmak

Kahve falında ölmüş birini görüp ona sarılmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, insan sevindireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini görüp ona sarılmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden, hafife almaktan veya aşırı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğini görüp sarılmak haksızlıklara da karşı geleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birini canlı görüp sarılmak evlatların hayırsız çıkacağına, çok pişmanlık duyacağına inanılır.

Kahve falında ölen birini görüp sarılmak gittiği yolda çok başarılı olacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü diri görüp sarılmak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini görüp sarılmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp sarılmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp sarılmak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini görüp sarılmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir