AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle küsmek

Kahve falında biriyle küsmek

Kahve falında biriyle küsmek büyük kazanç sağlanacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında biriyle küsmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi baskı kurmaya çalışabilir veya fikirlerinde ısrarcı olabilirler.

Kahve falında akrabaya küsmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalettir.

Kahve falında komşuya küsmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızına küsmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında herkesle küsmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında eşle küsmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza işarettir.

Kahve falında sevgilisiyle küsmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle küsmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında en sevdiğin arkadaşınla küsmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir