AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşına küsmek

Kahve falında bir arkadaşına küsmek

Kahve falında bir arkadaşına küsmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, zor zamanlar geçireceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşına küsmek gördüyseniz:

  • Evde veya yakın çevrenizde olan biten şeyleri onaylamıyor olabilirsiniz.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla küsmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşla küsmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına işarettir.

Kahve falında yakın arkadaşınla küsmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında en iyi arkadaşınla küsmek büyük mutluluklar yaşanacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşla küsmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşla küsmek fesada bulaşacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşına küsmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlarla küsmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir