AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir hoşafı görmek

Kahve falında incir hoşafı görmek

Kahve falında incir hoşafı görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Kahve falında incir hoşafı gördüyseniz:

  • Sevgilinizin cinsel beklentilerine karşı biraz daha duyarlı olmalısınız.

Kahve falında incir hoşafı görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına delalet eder.

Kahve falında dut hoşafı görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı hoşafı içmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşaf suyu içmek ölümcül hastalıklara işaret, işlerinin her zaman büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek hoşafı görmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına işarettir.

Kahve falında hoşaf içtiğini görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında erik hoşafı görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında üzüm hoşafı görmek kafa dinleyeceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir