AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden ceviz almak

Kahve falında ölü birinden ceviz almak

Kahve falında ölü birinden ceviz almak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinden ceviz almak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki fikirlerinizi bilinir hale getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölüye ceviz vermek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden ceviz almak sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, yaptığı işte sivrileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinden ceviz almak ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ölüye ceviz yedirmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında içi beyaz ceviz yemek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kabuklu ceviz toplamak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında ceviz temizlemek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında ceviz diktiğini görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir