AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden ceviz almak

Kahve falında ölüden ceviz almak

Kahve falında ölüden ceviz almak işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden ceviz almak gördüyseniz:

  • Ne yapmayı arzu ederseniz, ya da nereye el atmak isterseniz çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında ölüden ceviz almak beklediklerini duyacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden ceviz almak sorunların zor bir durum yaşatacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye ceviz yedirmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına inanılır.

Kahve falında ölüye ceviz vermek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalettir.

Kahve falında fındık ceviz görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında ceviz ağacı kesildiğini görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında bir torba ceviz görmek yardımcı olmayacağına, kendisine şifa olacağına işarettir.

Kahve falında bir sepet ceviz görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir