AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir kişinin yaşadığını görmek

Kahve falında ölü bir kişinin yaşadığını görmek

Kahve falında ölü bir kişinin yaşadığını görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bir kişinin yaşadığını gördüyseniz:

  • Açık olmayan durumları aydınlatmak için soru sormak gerekebilir.

Kahve falında ölü bir kişinin yaşadığını görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına inanılır.

Kahve falında ölen bir kişinin yaşadığını görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişinin yaşadığını görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, başarılı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kişinin yaşadığını görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin yaşadığını görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün yaşadığını görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında ölü insanın yaşadığını görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir