AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak gördüyseniz:

  • Kullandığınız farklı ya da alışılmamış yöntemler diğerlerinin tepkisini çekebilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyle aynı evde olmak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı evde olmak topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynı evde yaşamak kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle aynı evde yaşamak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle aynı evde yaşamak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı sınıfta olmak fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyle aynı sınıfta olmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir